BEHANDELINGEN

this picture for intensieve handwas

INTENSIEVE HANDWAS
Uw auto wordt met de hand gewassen d.m.v. het 2-emmersysteem. 1 emmer om de washmitt te spoelen en 1 emmer voor de shampoo. Zo verklein je de kans op krassen doordat je steeds met een schone washmitt de auto aanraakt. Wielkasten, velgen, dorpels, raamlijsten etc. worden intensief aangepakt.

pic for anti regen behandeling

ANTI-REGEN BEHANDELING

Veiligheid voor alles. Door een coating die zeer sterk waterafstotend is heeft u  tijdens de regen veel meer zicht. Wij brengen de coating aan op de ramen rondom uw auto. Vanaf een lage snelheid loopt het water van uw raam af en heeft u amper de ruitenwisser nodig.

pic for polijsten lakcorrectie

POLIJSTEN (LAKCORRECTIE)
De auto wordt grondig geïnspecteerd op lakdikte en beschadigingen, wij kijken hoe ver wij kunnen gaan om tot een perfect krasvrij resultaat te komen.

this picture for glascoating

GLASCOATING (LAKPROTECTIE)
Om uw auto te beschermen brengen wij een glascoating aan die harder is dan de bestaande (blanke) laklaag van de auto. Wat is glascoating?

this picture for lederbehandeling

LEDERBEHANDELING

Is uw leer beschadigd, uitgedroogd of glimt deze? Wij reinigen het leer intensief en beschermen en voeden het leer zodat deze weer als nieuw is.

DSC_0272

VOLLEDIGE INTERIEUR DETAIL

De meeste tijd brengt u door in de auto. Interieurdelen,
sierpanelen, luchtroosters, ramen en stoelen worden compleet
binnenste buiten gekeerd zodat u weer fris onderweg bent.

pic for koplampherstel

KOPLAMPHERSTEL

Komt er bijna geen licht meer uit uw koplampen? Verweerd, aangetast door UV straling? Geen zorgen, in 9 van de 10 gevallen is het polijsten hiervan goedkoper dan een nieuwe set aanschaffen. Wij verwijderen een dun laagje van de koplampen zodat deze weer kraakhelder zijn en beschermen deze met een coating die bescherming biedt tegen UV-straling en andere weersinvloeden.

picture fot wheel detail

VELGEN DETAIL

Uw velgen worden losgehaald van de auto en volledig schoongemaakt. Teer, ijzerdeeltjes en remstof worden verwijderd. Daarna wordt er een speciale glascoating aangebracht die bestand is tegen hoge temperaturen. De coating zorgt ervoor dat er bijna niks meer aan de velg kan hechten, hierdoor blijven de velgen langer schoon en zijn simpel schoon te maken.

DSC_0152

VALETING

Weinig tijd? Geen zorgen, wij halen en brengen de auto, tanken hem af, parkeren hem waterpas en overhandigen u graag de sleutel.